Functional Fit programma


Geef je bewegingsvrijheid weer terug.

Heb jij ook wel eens het gevoel dat er een vrachtwagen over je heen is gereden na een lange dag werken?  Of baal je er wel eens van dat je niet meer zo snel was op het voetbalveld als 15 jaar geleden? Daar kan je wat aan doen…

Hoe?

Met een kleine investering, frisse energie en interne motivatie lukt het ook jou om je lichaam weer soepel, fit en krachtig te laten worden. Wat heb je daar voor nodig?

  1. lenigheid
  2. conditie
  3. kracht
  4. snelheid
  5. coördinatie

Deze 5 bewegingselementen zorgen ervoor dat jij in je dagelijkse leven pijnvrij kan bewegen, werken en sporten.


Waar ben je niet soepel, fit & krachtig?

Je nek gaat opspelen bij te lang zoomen? Of je knie doet zeer na een flinke workout? We hebben het druk met werk, kinderen, mantelzorg of de corona zit ons in de weg. Allemaal redenen die er voor zorgen dat wij niet meer investeren en geen tijd meer nemen voor ons lichaam. Met als gevolg: we verliezen een aantal van onze bewegingselementen en we worden stram, stijf en ontwikkelen pijnklachten in ons lijf.


Sportblessure Fysizo

Functioneel fit cursus programma

Door het trainen van je lenigheid, conditie, kracht, snelheid en coördinatie bereik jij weer meer fitheid en zoveel meer. Je gaat trainen onder persoonlijke begeleiding van een specialistische fysio. Dit doen we met gerichte aandacht voor jouw persoonlijke klachten en doelstellingen

Alle lessen bestaan uit een theorie en praktijk onderdeel. De balans is ongeveer 20%-80%. Tijdens de theorie vertellen wij je over hoe je je lichaam moet trainen. En tijdens het praktijkgedeelte ga je zelf aan de slag met alle opgedane kennis.


Weekschema en kosten

De 8-weekse cursus ziet er als volgt uit

  • Week 1: praktijk en theorie (bewegingselementen staan centraal)
  • Week 2-4: trainen (2x per week)
  • Week 5: theorie en praktijk (techniek van training)
  • Week 6-8: trainen (2x per week)

Vanaf week 9 ga zelf aan de slag om weer fit, soepel en krachtig te worden.

Kosten 8 weken (16x samen trainen): € 495

(€450 met Fysizo klantenkorting)


Geef je bewegingsvrijheid weer terug


Reviews

Binnen 5 keer van mijn probleem af en daarnaast
ook nog sneller geworden met hardlopen!

Zeer professionele therapeute. Luisterend oor… kijkt verder dan “het ongemak”. Zij is zeer leergierig en houdt alle nieuwe ontwikkelingen goed in de gaten. Je bent geen “nummer”. Ze is fantastisch!

Bij Fysizo is de aandacht op de mens en het lichaam gericht, een consult vindt plaats op het lijf en niet op het toetsenbord. Veelzijdig en vakkundig. Na een paar jaar kastje-muur ben ik in een paar weken tijd van mijn rugklachten verlost, en een ervaring rijker.

Doordat ik meer en meer pijn in mijn rug kreeg trok ik redelijk radeloos aan de bel. Ik kon dezelfde dag terecht! De pijnpunten werden snel gevonden, ik kreeg uitleg over welke spieren met elkaar in verbinding staan en kreeg juiste oefeningen mee. Na één behandeling en het volgen van de oefening kan ik na een paar dagen zeggen dat ik weer helemaal mobiel ben. Hartelijk dank!

Super goed behandeld. Binnen een paar behandelingen van al mijn klachten af. Jullie zijn echt toppers.

Erg prettig ontvangen en er werd genoeg tijd voor mij genomen om mijn rug probleem op te lossen. Na een aantal afspraken ben ik met de tips en oefeningen aan de slag gegaan en dat helpt echt. Ik ben erg blij met de werkwijze en openheid. Echt een aanrader voor iedereen die rondloopt met rugklachten.