Fysiotherapie in het Westland

Geworteld in Kwintsheul is Fysizo de Westlandse aanpak niet vreemd. We pakken aan en zetten door tot we zijn waar we wezen moeten: bij de kern. En dat doen we meestal in rap tempo. Want pappen en nathouden dat doen er al genoeg. 

Geertje Schalke

Geertje werkt sinds 2007 als fysiotherapeut. Daarvóór volgde ze de sportopleiding aan het CIOS. Ze stelt in de behandeling op onconventionele wijze niet de klacht, maar het gedrag van de cliënt centraal.

Geertje combineert verschillende behandelmethoden voor een optimaal resultaat. Het meest grijpt ze naar: dry needling, waarmee ze jouw spieren in een mum van tijd los maakt; Mulligan therapie waarmee ze je gewrichten weer laat bewegen zoals ze bedoeld waren en oefentherapie, waarmee jij je lijf verkent en sterker maakt.

leroy

Leroy van der Zon

Leroy is een allround fysiotherapeut, maar heeft zich gespecialiseerd in revalidatie. Met geduld en vertrouwen weet hij mensen te motiveren om steeds een stapje verder te zetten tot hun doel bereikt is.

Leroy geeft nooit op. Hij maakt uitgekiend herstelprogramma’s voor revalidatie na een (zware) operatie of blessure met behulp van oefentherapie en personal training. Om blokkades weg te nemen gebruikt hij bij een revalidatie ook regelmatig dry needling en Mulligan therapie.

Wij ontwikkelen ons continu

De wetenschap over de beweging van het lichaam gaat snel. Daar ligt wat ons betreft de sleutel tot optimaal herstel van klachten. We volgen dan ook actief de laatste ontwikkelingen in de fysiotherapie in de vorm van artikelen, cursussen en lezingen. Als docent in de beroepsopleiding fysiotherapie bij het NCOI dragen we ook zelf ons steentje daaraan bij.

Fysizo staat voor topkwaliteit en is dan ook aangesloten bij het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie. We werken volgens de daarbij behorende richtlijnen, maar doen stiekem steeds nog een stapje meer.

Fysizo7

Heb je vragen? Neem direct contact met ons op.