Personal Training


1 op 1 trainen met een Personal Trainer

Begin je net met trainen? Heb je een boost nodig met het behalen van jouw doelen? Of vind je het fijn om 1 op 1 te trainen? Trek de bokshandschoenen aan voor een pittige workout en ga samen met Personal Trainer Ed de Kruijf aan de slag om alles uit de training te halen. Ben je er klaar voor?


Maak kennis met de vechtsport

Ed laat je tijdens de trainingen kennismaken met verschillende elementen van de vechtsport. Hierbij kun je denken aan (kick)boksen en MMA. Zijn trainingen zorgen ervoor dat je conditie stevig op de proef wordt gesteld en dat je continue wordt uitgedaagd om je grenzen te blijven verleggen. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte om plezier te hebben. Wij weten zeker dat je de trainingen uiteindelijk nog leuker gaat vinden dan je zelf dacht.

Personal training Wateringen
Personal training

Trainen met Ed

Pak gelijk door, bepaal zelf je frequentie en neem contact met ons op om gelijk je eerste training in te plannen. Er is op het gebied van Personal Training veel mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou of wil je meer informatie?

Houd je lichaam in goede conditie met Personal Training.


Reviews

Binnen 5 keer van mijn probleem af en daarnaast
ook nog sneller geworden met hardlopen!

Zeer professionele therapeute. Luisterend oor… kijkt verder dan “het ongemak”. Zij is zeer leergierig en houdt alle nieuwe ontwikkelingen goed in de gaten. Je bent geen “nummer”. Ze is fantastisch!

Bij Fysizo is de aandacht op de mens en het lichaam gericht, een consult vindt plaats op het lijf en niet op het toetsenbord. Veelzijdig en vakkundig. Na een paar jaar kastje-muur ben ik in een paar weken tijd van mijn rugklachten verlost, en een ervaring rijker.

Doordat ik meer en meer pijn in mijn rug kreeg trok ik redelijk radeloos aan de bel. Ik kon dezelfde dag terecht! De pijnpunten werden snel gevonden, ik kreeg uitleg over welke spieren met elkaar in verbinding staan en kreeg juiste oefeningen mee. Na één behandeling en het volgen van de oefening kan ik na een paar dagen zeggen dat ik weer helemaal mobiel ben. Hartelijk dank!

Super goed behandeld. Binnen een paar behandelingen van al mijn klachten af. Jullie zijn echt toppers.

Erg prettig ontvangen en er werd genoeg tijd voor mij genomen om mijn rug probleem op te lossen. Na een aantal afspraken ben ik met de tips en oefeningen aan de slag gegaan en dat helpt echt. Ik ben erg blij met de werkwijze en openheid. Echt een aanrader voor iedereen die rondloopt met rugklachten.