Fysiotherapie


Geef met fysiotherapie aandacht aan jouw lichaam

De kern van een klacht vinden lukt ons elke keer weer. En daar pluk jij de rest van je leven de vruchten van. We bestrijden niet alleen de symptomen maar vinden samen met jou de werkelijke oorzaak van je klachten. We hebben geen standaard behandelplan voor jouw rugpijn, nekpijn, schouderpijn of sportblessure, maar luisteren eerst goed naar je verhaal. Op basis daarvan onderzoeken we je lichaam. We triggeren spieren, brengen gewrichten in beweging en kijken wat er daarna gebeurt. Eenvoudige maar doeltreffende oefeningen bevorderen jouw herstel. Ben jij klaar om aandacht aan jouw lichaam te geven?


Samen werken aan een blijvende oplossing

Als we na een paar behandelingen de werkelijke oorzaak van je klachten hebben gevonden, dan gaat het snel. We zijn dan geen symptomen meer aan het bestrijden maar de blijvende oplossing aan het implementeren. Dat wat misschien al jaren vast of in de weg zat in je lichaam kun je nu overwinnen. Dat resultaat bereik je meestal in verrassende eenvoud met simpele oefeningen en enkele lessen van jouw lijf. Je ontdekt een ander perspectief op je lichaam en wellicht ook op je levensstijl. Je bent klaar voor een energiek vervolg van je leven.

Massage Wateringen
Sporten na blessures

Vergoeding door zorgverzekeraars

Zorgverzekeraars vragen om een buitenproportionele administratie. Niet goed voor ons humeur en ook zeker niet voor jouw privacy. Wij investeren die tijd liever in jou. Daarom hebben wij geen contracten gesloten met verzekeraars en zullen we dat ook niet gaan doen.

Het betekent dat jij na een afspraak onze nota voor het consult zelf voldoet. De verzekeraar vergoed die naar gelang van je aanvullende verzekering. Check daarvoor jouw polisvoorwaarden. Zo krijg jij waar voor je geld én werk je met een blije fysiotherapeut.


Klaar om jouw klachten te verhelpen?


Lees onze blogs

IJS is HOT

Als er 1 onderwerp is waar veel verwarring over is ontstaan,…

Blijven bewegen op vakantie

In de vakantie gaan de meeste routines overboord en gaan we lekker…