Over Fysizo


Snel tot de kern met fysiotherapie

Geworteld in Wateringen is Fysizo de Westlandse aanpak niet vreemd. We pakken aan en zetten door tot we zijn waar we moeten zijn: bij de kern. En dat doen we meestal in rap tempo. Want pappen en nathouden dat doen er al genoeg.


Fysiotherapeut Geertje Schalke

Geertje is een allround fysiotherapeute met speciale aandacht voor de complexe klacht. Ze stelt in de behandeling op onconventionele wijze niet de klacht centraal, maar kijkt ook naar het gedrag en de leefstijl van de cliënt.

Geertje combineert verschillende behandelmethoden voor een optimaal resultaat. Het meest grijpt ze naar: dry needling, waarmee ze jouw spieren in een mum van tijd los maakt; fascia therapie waarmee ze je gewrichten weer laat bewegen zoals ze bedoeld waren en oefentherapie, waarmee jij je lijf verkent en sterker maakt.


Sporten na blessures

Specialist in hersteltraining Wieteke van Bochoven

Wieteke is een allround fysiotherapeute, maar heeft zich gespecialiseerd in hersteltraining. Met veel energie en power weet zij mensen te motiveren om steeds een stapje verder te zetten tot hun doel bereikt is.

Wieteke geeft nooit op. Zij maakt uitgekiend herstelprogramma’s voor revalidatie na een (zware) operatie of blessure met behulp van oefentherapie en personal training. Om blokkades weg te nemen gebruikt zij bij een revalidatie ook regelmatig Mobility training en Fascia therapie.


Allround fysiotherapeut Iris Brekelmans

Iris is een allround fysiotherapeut met oog voor detail. Met haar kennis en kunde vanuit crossfit en turnen krijgt Iris je fysieke ongemakken in de spieren, banden of gewrichten in een mum van tijd weer in de plooi. Met aandacht en zorg stelt zij een behandelplan op om zo snel mogelijk je doel te bereiken.

Iris houdt van afwisseling. Het combineren van behandelmethoden is haar niet onbekend. Een herstelprogramma voor een revalidatie na een operatie of blessure.  Met gemak krijgt ze je “knopen” uit je spieren met facia technieken  of ze kan je gewrichten weer soepel laten bewegen door aan de slag met mobilitytraining. 

Sporten na blessures

Kennismaken met onze fysiotherapeuten?


Wij zetten altijd een paar stappen extra

De wetenschap over de beweging van het lichaam gaat snel. Daar ligt wat ons betreft de sleutel tot optimaal herstel van klachten. We volgen dan ook actief de laatste ontwikkelingen in de fysiotherapie in de vorm van artikelen, cursussen en lezingen. Als docent in de beroepsopleiding fysiotherapie bij het NCOI dragen we ook zelf ons steentje daaraan bij.

Fysizo staat voor topkwaliteit en is dan ook aangesloten bij het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie. We werken volgens de daarbij behorende richtlijnen, maar doen stiekem steeds nog een stapje meer.

Fysizo: Geertje & Leroy

Onze partners