Fysiotherapie in het Westland

Geworteld in Kwintsheul is Fysizo de Westlandse aanpak niet vreemd. We pakken aan en zetten door tot we zijn waar we wezen moeten: bij de kern. En dat doen we meestal in rap tempo. Want pappen en nathouden dat doen er al genoeg. 

Over Geertje

Geertje Schalke werkt sinds 2007 als fysiotherapeut. 11 jaar later was het tijd om de uitdaging op te pakken om haar eigen praktijk in Kwintsheul te openen. Helemaal volgens haar eigen zienswijze. Niet de klacht maar het gedrag van de cliënt staat centraal in de behandeling.

Die zienswijze draagt zij ook over als docent in de beroepsopleiding fysiotherapie bij het NCOI. En ook voor jouw bedrijf of sportvereniging weet ze haar zienswijze op bewegen en gedrag op een inspirerende en confronterende manier neer te zetten. Zij houdt je graag de spiegel voor.

Geertje Schalke
dry needling

Verschillende behandelmethoden

Geertje combineert verschillende behandelmethoden voor een optimaal resultaat. Het meest grijpt ze naar: dry needling, waarmee ze jouw spieren in een mum van tijd los maakt; Mulligan therapie waarmee ze je gewrichten weer laat bewegen zoals ze bedoeld waren en oefentherapie, waarmee jij je lijf verkent en sterker maakt.

Wij ontwikkelen ons continu

De wetenschap over de beweging van het lichaam gaat snel. Daar ligt wat ons betreft de sleutel tot optimaal herstel van klachten. We volgen dan ook actief de laatste ontwikkelingen in de fysiotherapie in de vorm van artikelen, cursussen en lezingen. Ook zelf dragen we ons steentje daaraan bij.

Fysizo staat voor topkwaliteit en is dan ook aangesloten bij het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie. We werken volgens de daarbij behorende richtlijnen, maar doen stiekem steeds nog een stapje meer.

Heb je vragen? Neem direct contact met ons op.