Rugpijn, nekpijn en schouderpijn


Snel van je rugpijn, nekpijn en schouderpijn af

Pijn in je rug, nek en/of schouders is erg vervelend. Zeker als je de pijn dagelijks ervaart. Toch is er hoop! Zelfs als je al jaren regelmatig last hebt van rugpijn, nekpijn en schouderpijn. Met de juiste kennis én training van buik en rug kan óók jij snel en definitief van je rug-, nek- en schouderklachten af komen. Klaar om samen de pijn te verminderen?


Met echografie de beste diagnose

Jouw klacht onderzoeken we graag zo grondig mogelijk. Met een echoapparaat zenden we geluidsignalen door het lichaam, waarmee we binnenin kunnen kijken. Zo kunnen we snel en nauwkeurig bepalen wat jouw pijn veroorzaakt en in hoeverre jouw spieren en pezen belast kunnen worden.

Het simpele apparaat helpt ons dus om een nóg scherpere diagnose te stellen van je klacht. En dat is ons veel waard!

DryNeeding helpt bij Rugpijn. Nu in Wateringen

Pijnlijke en verkrampte spieren weer losmaken

Wanneer we precies weten waar de pijn vandaan komt, maken we met dry needling je pijnlijke en verkrampte spieren weer los. We prikken daarbij met kleine accupunctuur naaldjes in je spier. Dat geeft vaak snel verlichting van je klachten. Wij geloven niet in symptoombestrijding. Jij wilt toch ook definitief afrekenen met de pijn? Daarom laten we je voelen hoe de klachten in jouw lijf zijn ontstaan. Zo ontdek je snel hoe je herhaling voorkomt. Met eenvoudige oefeningen, versterk je de juiste spieren in je buik, rug en schouder.

Wil jij ook rug, nek of schouder zonder pijn?


Reviews

Binnen 5 keer van mijn probleem af en daarnaast
ook nog sneller geworden met hardlopen!

Zeer professionele therapeute. Luisterend oor… kijkt verder dan “het ongemak”. Zij is zeer leergierig en houdt alle nieuwe ontwikkelingen goed in de gaten. Je bent geen “nummer”. Ze is fantastisch!

Bij Fysizo is de aandacht op de mens en het lichaam gericht, een consult vindt plaats op het lijf en niet op het toetsenbord. Veelzijdig en vakkundig. Na een paar jaar kastje-muur ben ik in een paar weken tijd van mijn rugklachten verlost, en een ervaring rijker.

Doordat ik meer en meer pijn in mijn rug kreeg trok ik redelijk radeloos aan de bel. Ik kon dezelfde dag terecht! De pijnpunten werden snel gevonden, ik kreeg uitleg over welke spieren met elkaar in verbinding staan en kreeg juiste oefeningen mee. Na één behandeling en het volgen van de oefening kan ik na een paar dagen zeggen dat ik weer helemaal mobiel ben. Hartelijk dank!

Super goed behandeld. Binnen een paar behandelingen van al mijn klachten af. Jullie zijn echt toppers.

Erg prettig ontvangen en er werd genoeg tijd voor mij genomen om mijn rug probleem op te lossen. Na een aantal afspraken ben ik met de tips en oefeningen aan de slag gegaan en dat helpt echt. Ik ben erg blij met de werkwijze en openheid. Echt een aanrader voor iedereen die rondloopt met rugklachten.