Sportblessure


Wij hebben dé oplossing voor sportblessures

Geveld door een blessure? Dat is flink balen, maar de oplossing is meestal niet ver weg! We starten direct met de behandeling van je sportblessure voor een optimaal herstel. Met hulp van echografie kunnen we diep in je spieren en pezen kijken. Op deze manier stellen we nauwkeurig vast hoe groot de schade is en wanneer je weer klaar bent voor belasting. Werken aan het herstel van je sportblessure?


Revalideren met oefeningen en trainingsschema

Tijdens de revalidatie helpen we je met oefeningen en een aangepast trainingsschema om in conditie te blijven en je blessure zo snel mogelijk vaarwel te zeggen. Natuurlijk is voorkomen altijd beter dan genezen. Maar hoe voorkom je een sportblessure? Een sportblessure ontstaat vaak door een verkeerde manier van bewegen, onvoldoende conditie of een verkeerde opbouw van de training. Tijdens de revalidatie zoeken we samen naar de oorzaak van jouw blessure. Aan de hand hiervan geven we je gericht advies om herhaling te voorkomen.

Fysio voor sportblessures
Sportblessure echografie Fysizo

Met echografie de beste diagnose

Jouw klacht onderzoeken we graag zo grondig mogelijk. Met een echoapparaat zenden we geluidsignalen door het lichaam, waarmee we binnenin kunnen kijken. Zo kunnen we snel en nauwkeurig bepalen wat jouw pijn veroorzaakt en in hoeverre jouw spieren en pezen belast kunnen worden.

Het simpele apparaat helpt ons dus om een nóg scherpere diagnose te stellen van je klacht. En dat is ons veel waard!


Werken aan de oplossing voor jouw sportblessure?


Reviews

Binnen 5 keer van mijn probleem af en daarnaast
ook nog sneller geworden met hardlopen!

Zeer professionele therapeute. Luisterend oor… kijkt verder dan “het ongemak”. Zij is zeer leergierig en houdt alle nieuwe ontwikkelingen goed in de gaten. Je bent geen “nummer”. Ze is fantastisch!

Bij Fysizo is de aandacht op de mens en het lichaam gericht, een consult vindt plaats op het lijf en niet op het toetsenbord. Veelzijdig en vakkundig. Na een paar jaar kastje-muur ben ik in een paar weken tijd van mijn rugklachten verlost, en een ervaring rijker.

Doordat ik meer en meer pijn in mijn rug kreeg trok ik redelijk radeloos aan de bel. Ik kon dezelfde dag terecht! De pijnpunten werden snel gevonden, ik kreeg uitleg over welke spieren met elkaar in verbinding staan en kreeg juiste oefeningen mee. Na één behandeling en het volgen van de oefening kan ik na een paar dagen zeggen dat ik weer helemaal mobiel ben. Hartelijk dank!

Super goed behandeld. Binnen een paar behandelingen van al mijn klachten af. Jullie zijn echt toppers.

Erg prettig ontvangen en er werd genoeg tijd voor mij genomen om mijn rug probleem op te lossen. Na een aantal afspraken ben ik met de tips en oefeningen aan de slag gegaan en dat helpt echt. Ik ben erg blij met de werkwijze en openheid. Echt een aanrader voor iedereen die rondloopt met rugklachten.