Tarieven

Wij doen er alles aan om jou zo snel mogelijk met een glimlach onze praktijk uit te werken. Verwacht bij ons korte trajecten met optimaal resultaat. Een verwijzing van de huisarts of specialist mag, maar is niet nodig.

De tarieven

Intake€48,50
Fysiotherapeutisch consult €36,00
Fysio5
Fysizo4
24-uurs-afmelden

Afmelding afspraak

Natuurlijk kan het gebeuren dat een gemaakte afspraak niet meer past. Meld je minimaal 24 uur voor de afspraak af. We verplaatsen de afspraak dan zonder problemen naar een ander tijdstip of een andere dag. Bij afmelding minder dan 24 uur vooraf, zullen we de voor jouw gereserveerde tijd à €36 in rekening brengen. Let op: verzekeraars vergoeden deze factuur niet.

Vergoeding door zorgverzekeraars

Zorgverzekeraars vragen om een buitenproportionele administratie. Niet goed voor ons humeur en ook zeker niet voor jouw privacy. Wij investeren die tijd liever in jou. Daarom hebben wij geen contracten gesloten met verzekeraars en zullen we dat ook niet gaan doen.

Het betekent dat jij na een afspraak onze nota voor het consult zelf voldoet. De verzekeraar vergoed die naar gelang van je aanvullende verzekering. Check daarvoor jouw polisvoorwaarden. Zo krijg jij waar voor je geld én werk je met een blije fysiotherapeut.

zorgverzekeraars

Meer informatie?

Het gezicht achter Fysizo dat ben ik, Geertje Schalke. Wil je meer weten over onze aanpak? Laat je gegevens achter en ik bel je terug.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
Geertje Schalke

Geertje Schalke

Fysiotherapeut
Tel: 0174 235187