Tarieven


Tarieven voor onze behandelingen

Wij doen er alles aan om jou zo snel mogelijk met een glimlach onze praktijk uit te werken. Bij ons kun je korte trajecten met optimaal resultaat verwachten. Een verwijzing van de huisarts of specialist mag, maar is niet nodig. Ben jij klaar voor de behandelingen van Fysizo? Dan is het handig om onze tarieven alvast even te bekijken. Dan kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Intake€54,00
Fysiotherapeutisch consult €40,50

Tarieven voor onze Functional Fitness

Blijf fit & gezond ons Functioneel Fitness aanbod. Van Small Group Training tot Personal Training.

Training

Prijs per 4 weken

Met Fysizo klantenkorting
Small Group Training (1x per week)€112,50€102,-
Small Group Training (Strippenkaart 10x)€277,50
Personal Training€50,- (Neem contact op voor alle mogelijkheden)

Vergoeding door zorgverzekeraars

Zorgverzekeraars vragen om een buitenproportionele administratie. Niet goed voor ons humeur en ook zeker niet voor jouw privacy. Wij investeren die tijd liever in jou. Daarom hebben wij geen contracten gesloten met verzekeraars en zullen we dat ook niet gaan doen.

Het betekent dat jij na een afspraak onze nota voor het consult zelf voldoet. De verzekeraar vergoed die naar gelang van je aanvullende verzekering. Check daarvoor jouw polisvoorwaarden. Zo krijg jij waar voor je geld én werk je met een blije fysiotherapeut.

Sporten na blessures

Fysizo_Wateringen

Wil je jouw afspraak afzeggen?

Natuurlijk kan het gebeuren dat een gemaakte afspraak niet meer past. Meld je minimaal 24 uur voor de afspraak af. We verplaatsen de afspraak dan zonder problemen naar een ander tijdstip of een andere dag. Bij afmelding minder dan 24 uur vooraf, zullen we de voor jouw gereserveerde tijd à €40,50 in rekening brengen. Let op: verzekeraars vergoeden deze factuur niet.


Kies voor een kort traject met optimaal resultaat!


Reviews

Binnen 5 keer van mijn probleem af en daarnaast
ook nog sneller geworden met hardlopen!

Zeer professionele therapeute. Luisterend oor… kijkt verder dan “het ongemak”. Zij is zeer leergierig en houdt alle nieuwe ontwikkelingen goed in de gaten. Je bent geen “nummer”. Ze is fantastisch!

Bij Fysizo is de aandacht op de mens en het lichaam gericht, een consult vindt plaats op het lijf en niet op het toetsenbord. Veelzijdig en vakkundig. Na een paar jaar kastje-muur ben ik in een paar weken tijd van mijn rugklachten verlost, en een ervaring rijker.

Doordat ik meer en meer pijn in mijn rug kreeg trok ik redelijk radeloos aan de bel. Ik kon dezelfde dag terecht! De pijnpunten werden snel gevonden, ik kreeg uitleg over welke spieren met elkaar in verbinding staan en kreeg juiste oefeningen mee. Na één behandeling en het volgen van de oefening kan ik na een paar dagen zeggen dat ik weer helemaal mobiel ben. Hartelijk dank!

Super goed behandeld. Binnen een paar behandelingen van al mijn klachten af. Jullie zijn echt toppers.

Erg prettig ontvangen en er werd genoeg tijd voor mij genomen om mijn rug probleem op te lossen. Na een aantal afspraken ben ik met de tips en oefeningen aan de slag gegaan en dat helpt echt. Ik ben erg blij met de werkwijze en openheid. Echt een aanrader voor iedereen die rondloopt met rugklachten.