Revalidatie na operatie


Krachtige revalidatie na jouw operatie

Na een zware operatie zeggen artsen vaak dat je alles weer mag belasten. Vraag je jezelf af hoe je dat het beste kunt doen? Of je nu een nieuwe kruisband hebt gekregen of een zwaar ongeluk hebt meegemaakt. Elke operatie doet veel met je lijf. Je spiermassa kan flink afgenomen zijn en je lijf voelt niet meer zoals je gewend was. Door je lichaam na een operatie direct op de juiste manier te trainen herstel je sneller. Wil jij ook optimaal revalideren na je operatie?


Met onze stappen bereik jij jouw doel

Bij de start van jouw revalidatie kijken we eerst naar wat je nu al kan en waar nog blokkades zitten. Vervolgens helpen wij je in overzichtelijke stappen bij het behalen van jouw doelen. Je gaat begrijpen wat er tijdens de operatie is gebeurd en welke impact dat heeft op de bewegingen die je maakt. In de trainingen ontdek je de nieuwe grenzen van je lichaam en leer je meteen hoe je daarmee om kunt gaan. Zo ben je helemaal klaar om je leven weer nieuwe glans te geven!

Revalidatie

Wil jij ook revalideren na jouw operatie?


Reviews

Binnen 5 keer van mijn probleem af en daarnaast
ook nog sneller geworden met hardlopen!

Zeer professionele therapeute. Luisterend oor… kijkt verder dan “het ongemak”. Zij is zeer leergierig en houdt alle nieuwe ontwikkelingen goed in de gaten. Je bent geen “nummer”. Ze is fantastisch!

Bij Fysizo is de aandacht op de mens en het lichaam gericht, een consult vindt plaats op het lijf en niet op het toetsenbord. Veelzijdig en vakkundig. Na een paar jaar kastje-muur ben ik in een paar weken tijd van mijn rugklachten verlost, en een ervaring rijker.

Doordat ik meer en meer pijn in mijn rug kreeg trok ik redelijk radeloos aan de bel. Ik kon dezelfde dag terecht! De pijnpunten werden snel gevonden, ik kreeg uitleg over welke spieren met elkaar in verbinding staan en kreeg juiste oefeningen mee. Na één behandeling en het volgen van de oefening kan ik na een paar dagen zeggen dat ik weer helemaal mobiel ben. Hartelijk dank!

Super goed behandeld. Binnen een paar behandelingen van al mijn klachten af. Jullie zijn echt toppers.

Erg prettig ontvangen en er werd genoeg tijd voor mij genomen om mijn rug probleem op te lossen. Na een aantal afspraken ben ik met de tips en oefeningen aan de slag gegaan en dat helpt echt. Ik ben erg blij met de werkwijze en openheid. Echt een aanrader voor iedereen die rondloopt met rugklachten.