Gezonde leefstijl


Gezond? Focus op body, mind en voeding

Jezelf gezond voelen is niet alleen een kwestie van meer bewegen; het gaat om veel meer aspecten. Denk hierbij aan ontspanning, fysieke fitheid, slapen en gezond eten. Revisie en Fysizo bundelen de krachten om samen aan de slag te gaan voor jouw gezonde balans. Durf jij het aan? Vul de gezondheidscheck in en wij geven jou een vrijblijvend passend advies.


Wil jij weten of je gezond bezig bent?

Doe dan onze online gezondheidscheck. Wij stellen je vragen binnen onder andere de thema’s bewegen, slapen en leefstijl. Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 5 min in beslag.

Nadat je de vragenlijst hebt ingevuld, ontvang je van ons een compliment omdat je zo lekker bezig bent of een passend advies waarbij je tips en tools ontvangt om met je eigen gezondheid aan de slag te gaan. Het advies doen we altijd vrijblijvend onder het genot van een kopje koffie of thee in de praktijk van Fysizo.

Sporten in kleine groepen

Sporten na blessures

Kies voor een complete leefstijlverandering

Jouw doelen bereik je niet via een crashdieet, een sportschool abonnement of een cursus mindfulness. Dit zijn allemaal handvatten waarmee je een goede stap in de richting kan zetten naar een gezonder leven. Deze tools hebben alleen één gezamenlijk probleem… Als je weet hoe je ze moet gebruiken, wil het nog niet zeggen dat je ze inzet of toepast. Te moe, hard gewerkt, druk met Netflix of gewoon geen zin. Er zijn gewoon te veel verleidingen om de stap naar het gezonder leven niet te nemen. Daarom bieden wij je geen tool voor een gezonder leven, maar een leefstijlverandering.


Hoe gezond ben jij?

Vul de gratis gezondheidscheck in


Wie begeleiden jou?

Wij bundelen onze krachten voor duurzaam resultaat.

Jessica

Jessica Kleijheeg

Mental Coach
Runningtherapeut

Geertje Schalke

Fysiotherapeut
Bewegingsagoog

Doe nu de gezondheidscheck! Hoe fit ben jij?

Doe onze gezondheidscheck en krijg een *GRATIS* advies op maat. Persoonlijk opgesteld door onze specialisten.