Small Group Training


Realiseer je persoonlijke doelen met Small Group Training

Ben je uitbehandeld voor je blessure? Voel je je niet thuis tussen alle sporters in een grote sportschool? Of heb je voor jezelf een doel gesteld waarbij je wel wat hulp kunt gebruiken? Dan is onze Small Group Training zeker iets voor jou. In kleine groepen ondersteunen onze coach en fysiotherapeut je om het beste uit jezelf te halen.

Natuurlijk altijd met onze persoonlijke aanpak. Iedere keer maken wij namelijk een training voor jou op maat waarin jouw aandachtspunten en doelen centraal staan. Wij helpen je met het vinden van de juiste combinatie tussen veilig sporten en een goede workout. En daar maken wij een gezellige en uitdagende training van. Wil jij ook samen met ons aan de slag tijdens onze Small Group Training?


Hoe pakken wij dat aan

Voordat je in een groep terecht komt, kijken wij naar je huidige niveau en doelen. Op basis van de resultaten op het gebied van lenigheid, conditie, kracht, snelheid en coördinatie delen wij je in op een plek waar je je bijna thuis gaat voelen. Een training duurt 60 minuten en bestaat uit een onderdeel lenigheid en stabiliteit, kracht en een onderdeel conditie. Goed om te weten: de componenten uit de training variëren iedere keer, maar dragen altijd bij aan een uitgebalanceerde fysieke fitheid.

Sporten na blessures
Sporten na blessures

Doe jij ook mee?

Kom dan gelijk in actie en neem contact met ons op. Samen zorgen we dat jij jezelf weer soepel, fit en krachtig voelt.

Train onder begeleiding en ga aan de slag met jouw persoonlijke doelen.


Reviews

Binnen 5 keer van mijn probleem af en daarnaast
ook nog sneller geworden met hardlopen!

Zeer professionele therapeute. Luisterend oor… kijkt verder dan “het ongemak”. Zij is zeer leergierig en houdt alle nieuwe ontwikkelingen goed in de gaten. Je bent geen “nummer”. Ze is fantastisch!

Bij Fysizo is de aandacht op de mens en het lichaam gericht, een consult vindt plaats op het lijf en niet op het toetsenbord. Veelzijdig en vakkundig. Na een paar jaar kastje-muur ben ik in een paar weken tijd van mijn rugklachten verlost, en een ervaring rijker.

Doordat ik meer en meer pijn in mijn rug kreeg trok ik redelijk radeloos aan de bel. Ik kon dezelfde dag terecht! De pijnpunten werden snel gevonden, ik kreeg uitleg over welke spieren met elkaar in verbinding staan en kreeg juiste oefeningen mee. Na één behandeling en het volgen van de oefening kan ik na een paar dagen zeggen dat ik weer helemaal mobiel ben. Hartelijk dank!

Super goed behandeld. Binnen een paar behandelingen van al mijn klachten af. Jullie zijn echt toppers.

Erg prettig ontvangen en er werd genoeg tijd voor mij genomen om mijn rug probleem op te lossen. Na een aantal afspraken ben ik met de tips en oefeningen aan de slag gegaan en dat helpt echt. Ik ben erg blij met de werkwijze en openheid. Echt een aanrader voor iedereen die rondloopt met rugklachten.