GOfit Programma


GOfit met focus op body, mind en voeding

Jezelf gezond voelen is niet een kwestie van alleen anders eten. Het gaat om veel meer aspecten. Denk hierbij aan voelen, bewegen, fysieke fitheid en slapen. Samen helpen wij jou naar een totale leefstijl verandering. Speciaal voor jou bundelen wij onze krachtende fysiotherapeut, de mental-, beweeg- en voedingscoach. Op deze manier bereiken we een groter en duurzamer resultaat voor jou. Klaar voor een nieuwe levensstijl?


Pak jij deze kans met beide handen aan?

Het is heel flauw, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor jouw gezondheid. Dat ben jezelf. Om te weten wie je bent, wat bij je past en welke stappen daarbij horen kunnen wij je begeleiden. Het is belangrijk om te weten wie je bent. Ervaren, beleven en voelen wat voor jou goed is zorgt ervoor dat je bewuste keuzes kan maken. Een bewuste keuze is een goede stap in de richting naar een gezonde leefstijl.

GOfit Fysizo

Gofit

Kies voor een complete leefstijlverandering

Jouw doelen bereik je niet via een crashdieet, een sportschool abonnement of een cursus mindfulness. Dit zijn allemaal handvatten waarmee je een goede stap in de richting kan zetten naar een gezonder leven. Deze tools hebben alleen één gezamenlijk probleem… Als je weet hoe je ze moet gebruiken, wil het nog niet zeggen dat je ze inzet of toepast. Te moe, hard gewerkt, druk met Netflix of gewoon geen zin. Er zijn gewoon te veel verleidingen om de stap naar het gezonder leven niet te nemen, daarom bieden wij je geen tool voor een gezonder leven, maar een leefstijlverandering.


Hoe ons GOfit programma werkt?


Ga de uitdaging aan met ons GOfit programma

Ben jij klaar voor de uitdaging? We beginnen met het maken van een startpunt. Hoe is je conditie, wat weeg je en hoe gaat het tussen je oren? Meten is weten. Het is tof om vooruitgang te zien en te weten waar je vandaan komt.

 • ​Intake bij Jessica – Hoe is je mindset?
 • Intake bij Pascal – Weet wat je eet?
 • Fysieke test bij Geertje – Hoe fit ben je?

De uitslag bepaalt jouw pad. Daarmee gaan we aan de slag. Wij maken een uitgebreid intakeverslag en geven je een advies over welk GOfit pakket het beste bij jou past.

GOfit-overzicht

Er staan 3 GOfit pakketten voor je klaar

Wij gaan voor duurzaam resultaat. Jij ook? Dat betekent dus dat we echt de tijd nemen. Wij gaan niet voor pleisters plakken in 1 sessie. Jij gaat 6 of 9 maanden aan de slag. Deze periode is afhankelijk van het advies dat wij je geven.

Afspraak Fysizo
 • Basic GOfit pakket

  Het basic GOfit pakket bestaat uit 2 momenten met de fysiotherapeute (body), 2 momenten mindsetcoaching (mind) en 3 momenten met de gewichtsconsulente (voeding).

 • Premium pakket

  Het Premium GOfit pakket bestaat uit 4 momenten met de fysiotherapeute (body), 4 momenten mindsetcoaching (mind) en 6 momenten met de gewichtsconsulente (voeding).

 • Ultimate GOfit pakket

  Het Ultimate GOfit pakket bestaat uit 4 momenten met de fysiotherapeute (body), 4 momenten mindsetcoaching (mind) en 6 momenten met de gewichtsconsulente (voeding) , 10 lessen HELDwalk (wandel & spierkrachttraining) en 3 trainingen hardloopbegeleiding of 3x personal training bij de fysiotherapeute.

Ga 6 of 9 maanden aan de slag met jouw levensstijl

Week 0-6
Deze weken staan in het teken van inzicht, bewustwording en automatiseren. Er wordt hard gewerkt met elkaar om echt dingen te veranderen. Want pas na 6 weken van herhalen met ritme en structuur wordt de nieuwe jij in je brein aangelegd. Je ziet en spreekt ons op wekelijkse basis. Na 6 weken hebben we het tweede meetpunt. Zitten we op het juiste pad?

Na 3 tot 6 maanden
Jij gaat verder met gezonde stappen maken. Dit gebeurt met vallen en opstaan. In deze periode moeten de veranderingen die in de eerste 6 weken zijn geïntroduceerd echt eigen worden gemaakt. Je wordt hierin door ons gecoacht en wij hebben regelmatig contact met jou om je te steunen om het vol te houden. Wij zijn nu nog jouw stok achter de deur! Daarnaast kijken we met het derde meetpunt wat je al hebt bereikt.

6-9 maanden
Langzaam nemen we afscheid van elkaar. Je hebt ons niet meer nodig. Want na 9 maanden zijn de veranderingen dusdanig geautomatiseerd dat ze weinig tot geen moeite kosten.

Het resultaat
Je voelt je gezond, je bent gezond en je blijft gezond. Want jij hebt grip en zelfregie over je eigen keuzes met de passende consequenties. Je beweegt genoeg, eet gezond en zit lekker in je vel! Wat wil je nog meer.


Wie begeleiden jou?

Wij bundelen onze krachten voor duurzaam resultaat.

Jessica Kleijheeg

Mental Coach
Runningtherapeut

Fysizo Geertje

Geertje Schalke

Fysiotherapeut
Bewegingsagoog

Pascal GOfit

Pascal van Assendelft

Voeding & beweegcoach
Ex-topsport atleet


Wil jij meer weten over GOfit?

Voor vragen kun je vrijblijvend met ons contact opnemen.
We geven graag persoonlijk antwoord op jouw vragen.